Οι προσφορές ισχύουν για παραγγελίες μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της αντιπροσωπείας ZnZ Medical ή τηλεφωνικά στο 2106616045.

 • Πάνες/Βρακάκια Ακράτειας

  Πάνες/Βρακάκια Ακράτειας (64)

  ZnZ MedicalΣτο Κατάστημά μας 100 τ.μ και στις αποθήκες μας 400τ.μ στον Γέρακα Αττικής, υπάρχουν όλων των ειδών Προϊόντα και Πάνες Ακράτειας,σε τιμές χονδρικής. Δηλαδή με τις ίδιες τιμές που αγοράζει από εμάς ο Επαγγελματίας, αγοράζει πλέον και ο Ιδιώτης.Διαθέτουμε πάνες ακράτειας κατασκευασμένες σε Γερμανία, Ιταλία, USA, Ελλάδα κ.ά. Με πλήρη εξειδίκευση σε είδη ακράτειας, θα βρούμε την τέλεια λύση για τις δικές σας ανάγκες.

  Συμβουλές: Για να αποφύγουμε τις διαρροές, μετρήστε την περιφέρεια της μέση σας (λίγο κάτω από τον αφαλό). Το σωστό νούμερο μειώνει την πιθανότητα διαρροής.

  Γνωρίζατε ότι: Οι  πάνες μας έχουν πάρα πολύ υψηλή απορροφητικότητα, μεγαλύτερη από τις συνηθισμένες πάνες του εμπορίου? Ενδεικτικά λοιπόν οι σημερινές προσφορές από μερικά πολύ κινήσιμα και πολύ απορροφητικά είδη:
 • Mega Προσφορές Ημέρας

  Mega Προσφορές Ημέρας (5)

 • Χαρτικά

  Χαρτικά (2)

 • Πλενόμενα Εσώρουχα Ακράτειας

  Πλενόμενα Εσώρουχα Ακράτειας (2)

  Τα Νο1 Πλενόμενα Εσώρουχα Ακράτειας

  Τα κορυφαία Πλενόμενα Εσώρουχα Ακράτειας προηγμένης τεχνολογίας της Αγγλικής Εταιρίας Healthcare, προστατεύουν σε περιπτώσεις ακράτειας ούρων και οσμών. Τα Μοναδικά Πλενόμενα Εσώρουχα με τόσο μεγάλη απορροφητικότητα. Είναι διακριτικά, δεν διαγράφουν από τα ρούχα και διατίθενται σε όμορφα καλαίσθητα σχέδια, Unisex (για άνδρες και γυναίκες) και γυναικεία, αποκλειστικά θηλυκής γραμμής. Τα εσώρουχα ακράτειας πλένονται στο πλυντήριο ή στο χέρι.
 • Ορθοπεδικά Είδη για την Τρίτη Ηλικία

  Ορθοπεδικά Είδη για την Τρίτη Ηλικία (4)

 • Για αιμοροίδες

  Για αιμοροίδες (4)