Αιμορροΐδες? Θέλετε να μάθετε πως θα απαλλαγείτε από τις Αιμορροΐδες σε λίγες μόνο ώρες?

Οι αιμορροΐδες δυσκολεύουν την καθημερινότητά του πάσχων, προκαλώντας δυσφορία λόγω του πόνου, της φαγούρας, του τσουξίματος, της αιμορραγίας, αλλά και όλων των συμπτωμάτων που προκαλούν.

Ιδιαίτερη ενόχληση προκαλεί και το αισθητικό μέρος, καθώς σίγουρα δεν είναι ότι πιο όμορφο ένα "τσαμπί σταφύλια" στον πρωκτό.

Οι  αιμορροΐδες όμως μπορούν να εξαλειφθούν στο Σπίτι με χρήση ενός applicator Κρύου, όπως  το Hemorex ή το Anurex.

Hemorex ή Anurex

Τα applicators κρύου Hemorex και Anurex  αποτελούν τη σίγουρη, ασφαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των αιμορροίδων,για όλων των βαθμών τις αιμορροΐδες. Είναι  υπόθετα, τα οποία χρησιμοποιούνται πανεύκολα από τον πάσχων στο σπίτι.Τα Hemorex και Anurex δρουν κατευθείαν στις εσωτερικές και εξωτερικές αιμοροιδες, ώστε να φέρουν συρρίκνωση των αιμορροΐδων και γρήγορη ανακούφιση από τον αιμορροϊδικό πόνο. Αμέσως μετά τη χρήση ο πόνος έχει φύγει και επιστρέφετε κανονικά στις δραστηριότητές σας

Γνωρίζατε ότι ακόμα και  οι εξωτερικές Αιμοροίδες είναι Πρησμένες φλέβες από μέσα στον πρωκτό και στο χαμηλό μέρος του ορθού?

Πως όμως πραγματικά πετυχαίνουν να αντιμετωπίσουν τις Αιμορροΐδες?

Tα HEMOREX &  ANUREX είναι επαναχρησιμοποιούμενα υπόθετα. Τα HEMOREX & ANUREX μπαίνουν στην κατάψυξη για 1-2 ώρες, για να παγώσουν. Με την ειδική θερμοκρασία κρύου που έχουν την ιδιότητα να πιάνουν μέσα στην κατάψυξη, η οποία είναι απόλυτα ανεκτή, προκαλούν Αγγειοσυστολή, δηλαδή Συρρίκνωση των αγγείων των Αιμορροΐδων.

Από την 1η Χρήση : Αντιμετωπίζουν τον Πόνο, τα τσουξίματα, τη δυσφορία!!!Μετά από 2 – 3 Χρήσεις: Έχει σταματήσει η Αιμορραγία.

Το “τσαμπί σταφυλιών” συρρικνώνεται μετά από 2-3 ημέρες.

Οι συσκευές/applicators Κρύου δεν “τελειώνουν”, όπως οι κρέμες, καθώς είναι επαναχρησιμοποιούμενα. Χρησιμοποιείτε το ίδιο όσες φορές το χρειαστείτε.

Σκαμνάκι στην τουαλέτα

Με τη χρήση του διευκολύνουμε την αφόδευση, καθώς το σώμα δημιουργεί γωνία, μεταξύ 35ο και 45ο , και όχι 90ο.

Αποτρέπουμε έτσι ασθένειες του εντέρου , όπως αιμοροίδες και δυσκοιλιότητα (μια από τις αιτίες δημιουργίας αιμορροΐδων).

Γνωρίζετε ότι : Η ενδεδειγμένη θέση για την αφόδευση των ανθρώπων είναι σε βαθύ κάθισμα (σκουώτ), αλλά καθώς εμφανίστηκαν οι μοντέρνες τουαλέτες, οι άνθρωποι άρχισαν να κάθονται σε ορθή γωνία , αντί σε βαθύ κάθισμα?
Το κάθισμα στις μοντέρνες τουαλέτες έφερε προβλήματα, όπως δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες, ασθένειες πρωκτού, καθώς και ουροποιητικές δυσκολίες. Συνεπώς ένα σοβαρό πρόβλημα, είναι το πώς κάθεται κάποιος, κατά τη διάρκεια της αφόδευσης. αιμορροιδες, αιμορροιδες, αιμορροΐδες, αιμορροιδες,

Στις δυο φάσεις μιας κλινικής έρευνας (Rudd Clinic in Toronto, 1997, by Dr Rudd,  Journal of the American College of Surgeons ), μελετήθηκαν 201 ασθενείς, που υπέφεραν από αιμορροΐδες. Από τους 201 ασθενείς που το χρησιμοποίησαν, οι 190 βοηθήθηκαν,δηλαδή το 95% όσων το χρησιμοποίησαν.

Και στις δύο φάσεις της κλινικής έρευνας,δεν υπήρξαν παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις. αιμοροιδες, αιμοροιδες

  • Το ANUREX βοήθησε να σταματήσουν τα ακόλουθα συμπτώματα: πόνος,πρήξιμο,αιμορραγία, κάψιμο, ερεθισμός, αίσθημα πρόπτωσης κ.ά.
  • Ανακούφισε επίσης από τον πόνο ασθενείς μετά από χειρουργείο αιμορροΐδων, αφαίρεσης κονδυλωμάτων,πρωκτικών αλλοιώσεων, σε ραγάδες, συρίγγια κ.ά

Σημείωση: Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ελεγχόμενες Κλινικές Δοκιμές στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες, έδειξαν 95% αποτελεσματικότητα. Το ANUREX έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ. Διαθέτει Food and Drug Administration (FDA), διαθέτει CE- 93/42/CEE. Συμμορφώνεται στις απαιτήσεις και τους κανονισμούς για την υγεία (GMP-Good Manufacturing Practises).

Καλάθι αγορών
Scroll to Top