[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο ιστότοπος https://znzmedical.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων της ελληνικής ατομικής επιχείρησης. που εδρεύει στον Γέρακα Αττικής ( ΑΦΜ: 102924650, ΔΟΥ: Παλλήνης ). Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ιστότοπου και μέσω τηλεφώνου και mail ώρες γραφείου. Επίσης παρέχεται στον χρήστη η επιλογή τρόπου πληρωμής, τοποθεσίας αποστολής, παραλαβή από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας καθώς και επιλογή τύπου παραστατικού (νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης).

Τροποποιήσεις όρων και υπηρεσιών.
Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών βάση τα συναλλακτικά ήθη, τη νομοθεσία και τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο ιστότοπος https://znzmedical.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του για οποιασδήποτε τροποποιήση στους όρους. Τέλος οι τροποποιήσεις δεν ισχύουν για παραγγελίες που ήδη εχουν τοποθετηθεί. Πνευματικά δικαιώματα. Η ιστοσελίδα https://znzmedical.gr είναι το επίσημο διαδικτυακό ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Ζέρβα Γεωργία – ZnZ Medical. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται από την εταιρεία, ονόματα, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά λογότυπα και γραφιστικά, αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος και προστατεύονται απο την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.

Υποχρεώσεις Χρήστη
Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν απο την πραγματοποίηση παραγγελιών στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://znzmedical.gr  Ο Πελάτης θεωρείται πως έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα του όρους χρήσης στην περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ιστοτόπου.

Επίσης οι χρήστες αποδέχονται:

1. Να μην χρησιμοποιούν τον ιστότοπο https://znzmedical.gr για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στην εταιρεία ΖΕΡΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ. ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.

2. Να μην προσβάλουν την ηθική, την ανηλικότητα και τις κοινωνικές αξίες.

3. Να μην παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο και να μην αναπαράγεται περιεχόμενο που εκφράζει εθνικές, φυλετικές και άλλες διακρίσεις.

Περιορισμός Ευθύνης
Το προσωπικό του ιστοτόπου https://znzmedical.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. · Ο ιστότοπος https://znzmedical.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση πώς δεν θα υπάρξουν λάθη ή διακοπές στις υπηρεσίες τους. · Ο ιστότοπος https://znzmedical.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτή επηρεάζεται από παράγοντες τόσο του εθνικού όσο και του διεθνούς εμπορίου. Ευθύνη της εταιρείας είναι η έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της περι της μη διαθεσιμότητας. · Ο ιστότοπος https://znzmedical.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών βασισμένες σε λόγους ανωτέρας βίας όπως φυσικές καταστροφές, απεργίες κ.τ.λ. · Ο ιστότοπος https://znzmedical.gr δεν παρέχουν καμία εγγύηση για τυχόν ανακρίβειες των πληροφοριών των προϊόντων καθώς αυτές παρέχονται από τις κατασκευάστριες η διακινήτριες εταιρείες. Ο ιστότοπος https://znzmedical.gr δεν παρέχουν καμία εγγύηση για τυχόν ανακρίβειες των πληροφοριών των προϊόντων που προέρχονται από αλλαγή συσκευασίας των προιόντων.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων και Στοιχείων Συναλλαγών
Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://znzmedical.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, για την ασφαλή περιήγηση στον ιστοτοπό και την διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και των στοιχείων συναλλαγών.

Ο Πελάτης συγκατίθεται να επικοινωνήσει η ZnZ Medical μαζί του με mail, sms ή τηλεφωνικά για την παραγγελία του.

Ο Πελάτης αποδέχεται ότι η το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία ευθύνη φέρει για καθυστερήσεις παραδόσεων που οφείλονται στις μεταφορικές εταιρίες, λόγω της Πανδημιάς Covid.

Ακύρωση Παραγγελίας

Στην περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πρίν την κατάσταση της “Απεστάλει’’ μπορείτε να μας ενημερώσετε με τους παρακάτω τρόπους και θα ακυρώσουμε εμείς την παραγγελία σας χωρίς καμία χρέωση:

E-mail

· Η ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να είναι αυτή που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία.

· Το e-mail θα πρέπει να αναγράφει τα Όνομα, Επώνυμο καθώς και τον κωδικό παραγγελίας.
· Το e-mail θα πρέπει να αναγράφει την πρόθεση του πελάτη να ακυρώσει την παραγγελία.

Σε περίπτωση που δεν ακυρώσετε την παραγγελία και η παραγγελία σταλεί μέσω της μεταφορικής εταιρίας ώστε να έρθει σε εσάς, αλλά εσείς δεν την παραλάβετε τότε η εταιρία, διατηρεί κάθε δικαίωμα να σας ζητήσει το κόστος χρέωσης των μεταφορικών.

Τρόποι Πληρωμής:

Μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Με πιστωτική κάρτα

Μέσω paypal

Με αντικαταβολή: Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση στον χώρο που επιθυμείτε.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Καλάθι αγορών
Scroll to Top