Μπορείτε να απολαμβάνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει η ZnZ Medical στα μέλη της!

Όποιο προϊόν βρίσκεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα,ακόμα και όσα είναι ήδη σε μειωμένη τιμή λόγω προσφοράς ή έκπτωσης ή άλλης παροχής χαρίζει πόντους! Από το www.znzmedical.gr λοιπόν, μαζέψτε πόντους ξεκούραστα, από τους χιλιάδες κωδικούς που βρίσκονται κάτω από την στέγη της ZnZ Medical! Από οποιοδήποτε είδος: από τα καλλυντικά, τις πάνες ενηλίκων, τις παιδικές πάνες, τα Ιατρικά Είδη, τα νοσοκομειακά είδη κ.ά

Αν δεν έχετε ήδη εγγραφεί, πραγματοποιήστε είσοδο στο znzmedical.gr, εγγραφείτε  συμπληρώνοντας απλώς την ηλεκτρονική φόρμα μέλους, και επωφεληθείτε κι από τούτη ακόμη την αγορά σας! (Αν είστε νέος χρήστης στο www.znzmedical.gr, θα χρειαστεί πρώτα να δημιουργήσετε λογαριασμό πατώντας εδώ )

Ευρώ και πόντος! Μόλις συγκεντρώσετε 500 πόντους, μια δωροεπιταγή 20€ θα εκδοθεί για εσάς. Μπορείτε να την εξαργυρώσετε μέσα σε 2 μήνες, σε επόμενη αγορά σας, με οποιοδήποτε προϊόν δεν βρίσκεται σε έκπτωση, τιμή προσφοράς ή άλλη παροχή, είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα είτε στο φυσικό πολυκατάστημα ZnZ Medical στην Αττική.

Ελάχιστη παραγγελία 30€ για να υπολογιστούν οι πόντοι

Οι πόντοι λήγουν μετά από 6 μήνες από την ημέρα που η παραγγελία τέθηκε ολοκληρωμένη.

Έξυπνο κόλπο: Κερδίστε αυτόματα επιπλέον πόντους, κάθε φορά που αξιολογείτε ένα προϊόν, του ηλεκτρονικού καταστήματος της ZnZ Medical!

Είστε νέος χρήστης; Δημιουργήστε λογαριασμό πατώντας εδώ.